Εμείς
Η ιστορία πίσω από τη λευκή ποδιά

"ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ" Η φροντίδα το καλό φαγητό και η ιστορία μας

Άνοιξε ως καφενείο  και σταδιακά μετατράπηκε σε μεζεδοπωλείο. Αυτό που το χαρακτηρίζει, όπως υποστηρίζει ο σημερινός ιδιοκτήτης του κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕΦΕΝΕΣ  (Και ο υιός ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΕΦΕΝΕΣ  ).

Είναι ότι προσαρμόζεται στα δεδομένα κάθε εποχής, τόσο ως προς το στυλ, όσο και ως προς το μενού. Σε όλες τις αλλαγές όμως, οδηγός είναι οι προτιμήσεις του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί θαμώνες παραμένουν ίδιοι εδώ και ΠΟΛΛΆ  χρόνια ΟΠΟΎ και να λειτουργεί το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ". Φέτος έγινε Ο νέος χώρος του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ" ΣΤΗΝ Κυψέλη Καυκάσου 168 σε υπέροχο χώρο .  Όσο για το μενού, περιλαμβάνει πάνω από 50 χειροποίητους μεζέδες, μαγειρευτά αλλά και φρέσκα ψάρια.

Πολύ Μεζεδοπωλείο. Αυθεντικό, προσεγμένο, και καθαρό, πάντα με την φροντίδα της οικογένειας ΧΡΗΣΤΟΎ ΡΕΦΕΝΕ. Δοκιμάστε κατσικάκι λαδορίγανη, γαρδούμπα στο φούρνο ριγανάτη, σουπιές με αρωματικά χόρτα, αλλά και κάποια πιάτα που προτείνει η νέα γενιά, όπως μοσχαράκι με σάλτσα τεντούρας και χειροποίητο πουρέ πατάτας. Για τους ΚΥΨΕΛΙΩΤΕΣ άνοιξε ένα στολίδι στην περιοχή   πού θα φάνε καλά, κυρίως τα μεσημέρια Αλλά και το βράδυ μέχρι αργά .


Σάλα και η Κουζίνα Ελληνικόν